Fitnesz

Modern fitnesz- és erőgépeink maximálisan kielégítik a fogyni- és izmosodni vágyok igényeit. Life Fitness és Technogym gépeink tartalmaznak olyan programokat is, melyek az ízületi problémákkal küszködők edzését is támogatják. Mozogjon igényes környezetben az ország szívében.

 


 

Személyi edző

Egyéni edzéslehetőségekkel, személyre szabott edzéstervekkel várjuk kezdő és haladó vendégeinket egyaránt. Edzőink felmérik a vendégek képességeit, majd szakszerű tanácsokkal látják el őket. Személyes jellegű sportoláskor felmerülő kérdésekkel, problémákkal forduljanak bizalommal trénereinkhez!

Tekintse meg személyi edzőinket az "edzők" menü pontban.

 


  

Vitamin- és erőbár

Az Edufit recepciójánál folyamatosan változó és bővülő választékkal várjuk vendégeinket. 
Kínálatunkban megtalálható több féle ízben BioTech  táplálék kiegészítők, vitaminok és fogyasztó szerek.

A rendszeres edzésnek szerves részét képezi a megfelelő és változatos táplálkozás. A rohanó világban erre sokszor nem jut idő, ezért a hiányzó tápanyagokat, vitaminokat vagy fogyáshoz szükséges anyagokat a hatékonyság  érdekében étrend kiegészítőkkel kell pótolni.

Az Ön számára megfelelő étrend kiegészítőinkről egyeztessen személyi edzőjével vagy a recepciónál található Scitec kézikönyvekből.

 


 

Szauna

Létesítményünkben egy külön szauna szoba található, saját pihenőhelységgel és zuhanyzóval, valamint relaxáló zenével. 

Az infraszauna segítségével izmaink gyorsabban regenerálódnak, mert az izzadtsággal az izomból az ún.  fáradtságtermékek gyorsabban kiürülnek. A túlterhelt izületek könnyebben ellazulnak, mert ha az izomzat ellazul, az izületek is kevésbé feszülnek. Magas vérnyomás esetén a hagyományos szaunával szemben, kevésbé okoz vérnyomás emelkedést. Az izzadás intenzívebb, a hőérzet kevésbé kellemetlen, mint a hagyományos szaunánál. Narancsbőr esetén alkalmazása szintén ajánlott, segítségével a bőr feszesebbé válik. 

Az infraszauna tehát sok jótékony hatással bír. Ez a fajta szauna száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten. De annak ellenére, hogy alacsonyabb hőmérsékleten működik, mégis élvezhetjük az előnyöket, akár egy hagyományos szaunában. Az infraszauna rendszeres használata kitűnő módja a méregtelenítésnek. Ez a szauna nem csak méregtelenít, hanem felfrissíti és újjáéleszti is a testet. Ezt a fajta szaunát sokat használják a sportban izomsérülés esetén is.

 

 


EduFit | Falk1 – Edutus Ház Rendezvényközpont | 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1. Házirend | Edufit kiajánló